headerImage

Een waardevolle aanvulling op uw bedrijfsbeleid!

NIB Controlediensten is dé organisatie in de Benelux die sinds 1975, in opdracht van de detail- en groothandel controleert of regels en procedures die gelden binnen de onderneming op de juiste manier worden nageleefd.

LEES MEER
HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN

Onderscheiden

Met ruim 40 jaar ervaring binnen retail, groothandel en B-to-B sectoren weet NIB Controlediensten als geen ander hoe belangrijk het is dat de spelregels en afspraken die worden gemaakt binnen organisaties worden gerespecteerd en opgevolgd. In deze afgelopen 40 jaar heeft NIB veel (winkel) ervaring mogen opdoen en vast kunnen stellen dat ondanks belangrijke technologische ontwikkelingen het menselijk kapitaal uiteindelijk doorslaggevend is voor het slagen van en het succes van een organisatie. Menselijke “NIB” waarneming op de vloer, op willekeurige of specifiek gekozen bezoekmomenten bevestigt soms wat als onderbuik gevoel leeft maar leidt vrijwel altijd tot nieuwe inzichten.


Een groot landelijk netwerk en zeer flexibele organisatiestructuur stelt NIB Controlediensten in staat om snel te kunnen schakelen. Of het nu een incidenteel bezoek of een langdurig project betreft, altijd is het streven om op korte termijn met u naar een oplossing te zoeken en te vinden! Ondanks het landelijke bereik weet NIB “wie wat en waar” we zijn namelijk nauw betrokken met onze medewerkers en dusdanig georganiseerd om hen persoonlijk te instrueren en te coachen.
Daar NIB niet gebonden is aan vaste methodieken, databases en software is het nagenoeg altijd mogelijk om echt “opmaat” gemaakte projecten te kunnen ontwikkelen.
Deze unieke aanpak en de benadering van projecten zijn voor veel van onze relaties de basis voor een jarenlange prettige samenwerking.