headerImage

Een waardevolle aanvulling op uw bedrijfsbeleid!

NIB Controlediensten is dé organisatie in de Benelux die sinds 1975, in opdracht van de detail- en groothandel controleert of regels en procedures die gelden binnen de onderneming op de juiste manier worden nageleefd.

LEES MEER
HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN

Welke mensen

Wekelijks ontvangt NIB o.a. via internet vele aanmeldingen om als mystery shopper en of controleur te mogen werken. Deze aanmeldingen zouden ons bestand van medewerkers tot aanzienlijke aantallen kunnen laten toenemen en de kwantitatieve positionering van onze organisatie ten goede kunnen komen. Op basis van elke inschrijving wordt geselecteerd of deze inschrijving voldoende criteria bevat voor een nauwkeurige objectieve en selectie van de kandidaat, deze vormt immers de basis van een gefundeerd onderzoek.

Een criterium is dat NIB haar medewerkers persoonlijk en face to face kan benaderen, selecteren, en belangrijk, kan instrueren. De selectie van kandidaten gaat dus verder dan communicatie en selectie uitsluitend via het internet.

Het investeren in mensen heeft prioriteit binnen onze organisatie en daarom worden nieuwe collega’s altijd 1 op 1 begeleid door ervaren shoppers/controleurs.

 

NIB Controlediensten is een mensenorganisatie en daarom nauw betrokken bij haar medewerkers. Een persoonlijke benadering stelt ons in staat om zowel kritische als positieve feedback naar elkaar te kunnen uiten en zodoende een continue kwaliteit te kunnen waarborgen en snel kunnen inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.
Mocht u als potentiële mystery shopper of controleur geïnteresseerd zijn om uw ervaring en enthousiasme met ons te willen delen en willen bijdragen aan prettiger en beter winkelen dan zien wij uw motivatie met belangstelling tegemoet.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de aan NIB Controlediensten beschikbaar gestelde gegevens uiterst zorgvuldig worden behandeld en op generlei wijze aan derden worden verstrekt. Link sollicitatieformulier